Vad vi gör

För oss är det viktigt att hela familjen kan använda systemets alla funktioner, att produkterna som valts håller en hög kvalitét samt att hela systemet diskret integreras i ditt hem.

Eleganta, unika och tekniklösningar för ditt hem

YouControl erbjuder specialanpassade ljud-, bild- och belysningsinstallationer för ditt hem. För oss är det viktigt att hela familjen kan använda systemets alla funktioner, att produkterna som valts håller en hög kvalitét samt att hela systemet diskret integreras i ditt hem.

Vad vi kan erbjuda

Som kund får du en skräddarsydd lösning, anpassad efter ditt behov och budget. Inget projekt är det andra likt men det viktiga för oss att du som kund står i fokus och blir nöjd med resultatet. Vi är med er genom hela processen, från att bolla idéer till att se att installationerna och systemet blir som du förväntar dig.

Med ett brinnande intresse och stor passion för teknik så håller vi oss ständigt uppdaterade när det gäller nya produkter och det senaste inom integrerad teknologi för hemmet. Vi följer även trender i inrednings- och designvärlden då vår vision av ett lyckat projekt är där tekniken finns och fungerar men som inte syns.

  • Musiksystem
  • Integrerade TV-lösningar
  • Ljusstyrning
  • Ljusdesign
  • Hemmabio (oavsett omfattning)
  • Elmanövrerade solskydd och gardiner
  • Passérsystem och kameraövervakning
  • Integrering av larm, värme och kyla
  • Styrsystem – Specialdesignad app som gör styrningen av din teknik enkel och snygg

 

Hur vi arbetar

Vårt första möte

Vi börjar med ett möte hos oss eller hemma hos er där vi hjälper er med inspiration och förslag och demonstrerar hur lösningarna kan se ut, alltid med era mål i fokus.

Syftet med mötet är att ni ska få en bra bild av hur vi kan förverkliga era ambitioner kring ert hem. Vi kan redan här ge er en uppskattning på tidsåtgång och produktkostnad.

Under projektets gång

När vi kommit fram till en lösning som känns bra så börjar det roliga. Idéerna tas nu till nästa nivå och tillsammans så gör vi upp en systemskiss. Vi går igenom och föreslår de bästa ljud-, ljus- och bildprodukterna för just ditt projekt. Här finns det även utrymme för en fortsatt kreativ process och ändringar och tillägg görs efter behov. När vi är helt klara och allt känns perfekt så tar vi fram det slutgiltiga ritningsunderlaget. Om ni redan samarbetar med arkitekt och/eller byggmästare så kommunicerar vi direkt med dem under projektets gång. 

Driftsättning och överlämning

Mot slutet av byggnadsprojektet installerar våra duktiga tekniker och installatörer all utrustning och trimmar sedan in systemet så att det blir anpassat efter era behov. Sedan görs en överlämning med genomgång av systemet där ni har 3 månaders installationsgaranti och kan göra önskade ändringar.

Service & Support

Ett system från YouControl är en helhet där allt från systemdesign, installation, set-up och programmering är utformat för att skapa en bra lösning som ska fungera varje dag utifrån kundens behov. Vi arbetar med produkter från väletablerade tillverkare och lägger stor omsorg i att välja lösningar som ska fungera över tid, detta samtidigt som vi hela tiden arbetar med ny teknik.

Varje system vi levererar är unik och bygger på välbeprövade tekniska lösningar. Service och support är väldigt viktigt för att säkerställa funktionen över tid. YouControl erbjuder ett standardserviceavtal samt möjlighet att köpa till ett utökat serviceavtal vilket ger snabbare service och även övervakning av systemet.

 

Företag

YouControl AB

Org nr: 556907-7497

Adress

Banérgatan 43

115 22 Stockholm

Ring Oss

08-120 571 22